Timb. Ketua Pengarah Kastam Malaysia DIBUNUH.

I Have A *Dream

Pagi ini kami seluruh warga JKDM dan juga rakyat Malaysia dikejutkan dengan berita kematian Timbalan Ketua Pengarah Kastam Malaysia ( Perkastaman/Cukai Dalam Negeri),  Dato’ Shaharuddin bin Ibrahim. Salam takziah buat keluarga Allahyarham.

TKPK Malaysia

PUTRAJAYA: Timbalan Ketua Pengarah Kastam, Datuk Shaharuddin Ibrahim mati ditembak dipercayai oleh dua lelaki bermotosikal sewaktu beliau dalam perjalanan ke pejabatnya di Putrajaya, pagi tadi. Pegawai ketiga tertinggi dalam Kastam yang mengetuai Bahagian Perkastaman/Cukai Dalam Negeri itu dipercayai diekori dua orang suspek yang menaiki motosikal lebih kurang pukul 8 pagi di Lebuh Wawasan dari arah Dengkil. Shaharuddin, 58, rebah di bahu pemandunya selepas suspek-suspek dipercayai melepaskan tiga das tembakan ke arahnya di persimpangan lampu isyarat Lebuh Sentosa. Allahyarham telah berkhidmat sebagai pegawai kastam selama 30 tahun.

Polis masih memeriksa rakaman kamera litar tertutup (CCTV) berhampiran Ibu Pejabat Polis Putrajaya untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Pemeriksaan forensik menemui beberapa kelongsong peluru di tempat kejadian. Menurut polis, susupek dipercayai menggunakan pistol jenis automatik dan…

Lihat pos aslinya 92 kata lagi

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s