(Gosip) Zain Saidin Tunjuk Belang Di Master Chef 2?

metrowealth pictures

Sebenarnya MiG Online agak tertarik nak tengok rancangan realiti terbaru yang melibatkan selebriti terkenal tanahair iaitu Master Chef nie. Tengok iklan dia agak-agak menarik je, kan? Tapi dek kerana tugas yang tak mengizinkan jadi tak sempat lagi la nak tengok rancangan tersebut. Mungkin berkesempatan hujung minggu nanti MiG Online nak jugak tengok.

Anyway untuk memanaskan badan sebelum menonton tu MiG Online nak share sikit la kenyataan dari Chef Jo mengenai salah seorang peserta Master Chef Selebriti nie iaitu Zain Saidin. Dengarnya Zain nie ada buat perangai kat set MCS tu, hinggakan kata-kata dari juri pun ada saja nak dipotong dan diberikan alasan. MiG Online tak tau kalau ianya adalah salah satu kontroversi yang dilakukan untuk menaikkan rating rancangan tu kat Astro dan ada kemungkinan jugak sebab tagline untuk musim nie iaitu “Bila dapur menjadi panas, watak lain menjadi jelas“. Apapun terpulang kepada penonton jugak untuk menilai, kita sama-sama la…

Lihat pos aslinya 8 kata lagi

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s